петък, 3 май 2024 г.

Двама от „Уотфорд“ пристигат на „Армията“

Офанзивно дуо от „Уотфорд“ подсили ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на „Ливърпул“, като има записани и официални мачове с екипа на мърсисайдци. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в „Уотфорд“, след което е преотстъпван последователно на „Бирмингам“, „Съндърланд“, „Оксфорд“ и холандския „Венло“. Синклер е бивш юношески национал на Англия.

Адалберто Пенярена Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в „Удинезе“ през 2015 г. и веднага е даден под наем на „Гранада“, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на „Уотфорд“, а от 2016-та година насам е обличал екипите на „Гранада“, „Удинезе“, „Малага“ и белгийския „Ойпен“. Пенярена е световен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html