петък, 3 май 2024 г.

Още един кмет от ГЕРБ на частичните избори

Кандидатката на ГЕРБ за кмет на с. Карлуково Марияна Маринова спечели балотажа срещу представителя на БСП Петко Иванов, съобщиха от централата на управляващата партия.

„След като миналата седмица ГЕРБ спечели убедително частичните местни избори в цялата страна срещу кандидатите на БСП и ДПС, днес Марияна Маринова от ГЕРБ събра повече гласове от Петко Иванов от БСП и става кмет на Карлуково (община Луковит). Въпреки получената подкрепа от ДПС, кандидатът на БСП събра 154 гласа срещу 162 за ГЕРБ. Недействителните бюлетини са 10.“ – се казва в съобщение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Марияна Маринова е родена на 27 юли 1971 г. в гр. София. Семейна е, с две деца. Получила е многобройни отличия за дългогодишната си работа в сферата на полиграфията. Избрала е да продължи живота си извън големия град, като се върне в родното село на своите родители, близки и приятели.

В с. Тенево, община Тунджа кандидатът на ГЕРБ Диян Шишков загуби от независимия кандидат Димитър Комитов.

Антени припомня, че преди седмица кандидатите на ГЕРБ спечелиха вота още на първия тур в Септември, Стрелча, Соколаре, Бозвелийско, Киченица, Медовина, Карагеоргиево, Острец и Брестак.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html