петък, 3 май 2024 г.

Аржентинец сменя Соу в ЦСКА

ЦСКА е осъществил трансфер в последните часове преди затварянето на пазара, продавайки Али Соу.

Гамбийският нападател вече е футболист на френския Дижон, а в касата на „червените“ се очаква да влезят близ 3 млн. евро

По-късно днес се очаква новината да бъде обявена и от двата клуба. ЦСКА вече има заместник на Соу, който ще бъде представен най-късно в сряда.

При 2:2 с Етър Соу не беше част от отбора на „червените“, а виждайки го на трибуните, във френските медии бързо излязоха информации, че играчът е пред сделка с Дижон.

На негово място на „Армията“ се очаква да пристигне аржентинецът Хуан Крус Капроф, твърди topsport. Той е на 25 години, юноша на местния гранд „Ривър Плейт“. Капроф е шампион на Аржентина и носител на Копа Либертадорес. Висок е 169 см. ЦСКА го привлича без трансферна сума, защото е свободен агент. Авторитетният сайт transfermarkt.com му поставя актуална цена от 1,6 милиона евро.

Хуан има италианско гражданство и няма да заема квота на играч извън Европейския съюз. Последно е бил част от аржентинския „Арсенал“. За този тим има 19 мача за първенство, в които е отбелязал 6 гола и е направил 5 асистенции.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html