понеделник, 29 април 2024 г.

Феро прибира 15 000 на месец, а ние не знаем накъде да тичаме, разкри Бандаловски

Изгоненият от „Ботев“ (Пд) – Иван Бандаловски, направи скандални разкрития за клуба и треньора на „канарчетата“ Ферарио Спасов.

„Ще кажа цялата истина, нищо няма да крия. Ферарио Спасов взима огромна заплата. Той прибира по 15 000 лева на месец. Този треньор никога не поема отговорност. Ние не сме подготвени. Не знаем накъде да тичаме по терена. Освен това не сме готови физически. Този треньор не си върши работата, а си изми ръцете с мен и Лъчо Балтанов“, заяви Бандаловски пред Sportal.

Опитният бранител също така призна какъв е бюджетът на пловдивския клуб. Бандата акцентира, че тимът разполага с между 400 и 500 хиляди лева месечно, като това сумарно прави близо 6 милиона лева годишно, за да съществува в този си вид.

„В клуба не са мъже. Изгониха мен и Лъчо Балтанов, защото сме по-опитни. Разчитат на продажбата на Тодор Неделев. Не сме взимали три заплати. Ръководство няма. Асен Караславов си е подал оставката, но няма кой да му я подпише. Пари няма, а и няма кой да даде. Има 200-300 фена, които правят това нещо, а привържениците са много повече. Те изгониха Самуилов и Палийски с транспаранти и скандирания“, откровен е Бандаловски.

По-късно стана ясно, че Вутов е подписал договор за 3 сезона с унгарския първодивизионен Мезьокьовежд-Жори.

Новият отбор на полузащитника в момента е трети в елита на Унгария.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html