неделя, 28 април 2024 г.

Главният секретар на президента Димитър Стоянов уволнил Калоян Методиев

Калоян Методиев

Шефът на кабинета на президента Румен Радев Калоян Методиев си тръгна от „Дондуков“ 2 заради тежки интриги, зад които стои главният секретар на държавния глава полк. Димитър Стоянов. Именно беловласият сив кардинал в президентството бе в дъното на решението на бившия шеф на кабинета Иво Христов да влезе в политиката и да си тръгне от президентството. Днес Христов е евродепутат, а Калоян Методиев е възможно да стане депутат от БСП.

Димитър Стоянов

Методиев участва на сбирката на Корнелия Нинова на Боровец, където новата стара лидерка на БСП събра най-верните си хора след победата на вътрешнопартийните избори. Димитър Стоянов пък отдавна се опитва да скъса отношенията между Радев и БСП – партията, издигнала генерала за президент. Стоянов е човек на десните и прави всевъзможни упражнения да отдалечи червените от държавния глава.

Рано или късно Стоянов ще си плати за номерата, заканват се на „Позитано“. Междувременно в президентството върви още една голяма интрига – тя е между държавния глава и неговото вице Илияна Йотова. Двамата не могат да се гледат, а на сватбата на сина си в Правец Йотова нарочно скрои номер на Радев, който бе настанен на една маса с агента на ГЕРБ в левицата Георги Гергов. Според очевидци Радев трудно е изтърпял компанията на пловдивския олигарх и си е тръгнал омерзен от тържеството.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html