петък, 3 май 2024 г.

Само партията на Цветанов се готви за извънредни избори

Цветанов и Атанас Камбитов на среща със симпатизантин в Благоевград

 

Единствено партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ се готви за извънредни избори, показват събитията от последните дни. Бившият заместник на Бойко Борисов в ГЕРБ и в държавата усилено обикаля страната, създава структури и откровено цели да разцепи управляващата партия, която самият той създаде преди 15 години.

В последните 10 дни Цветанов създаде структури в Монтана и Благоевград. На югозапад ударът срещу Борисов е особено болезнен, тъй като две от знаковите фигури на местната политика преминаха при „републиканците“ – бившите кметове на Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Георги Икономов. Както и доскорошният градоначалник на Сандански Кирил Котев.

Припомняме, че в началото на лятото ключови партийци напуснаха ГЕРБ във Видин, а после обявиха, че се присъединяват към партията на Цветан Цветанов. После той събра свои съмишленици на представяне на годишния анализ за м.г. на Евро-атлантическия център за сигурност – неправителствената организация, която оглавява. Там бе и Джема Грозданова, която после напусна парламента, в който бе депутат от ГЕРБ и председател на външната комисия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html