понеделник, 29 април 2024 г.

Пребиха Георги Флоров, който нападна протестиращите

Пребитият Георги Флоров

БНР съобщава, че Георги Флоров – мъжът, който с още двама други нападна с камъни и ритници палатките пред СУ – е бил пребит снощи около 01:30 часа.

Нападението е било извършено от трима души на улица „Крум Попов“ в кв. „Лозенец“.

“Ударите, които понесох, бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник, който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!”, пише Флоров във Фейсбук.

„Антени“ припомня, че Флоров е активен защитник на ГЕРБ и антипротестиращ. През годините той е протестирал срещу 15 лв. за партии като „Атака“, БСП и ГЕРБ.

В CV-то му може да бъде забелязано, че е работил като пиар за фолк дивата Тереза. С Джулиана Гани пък имали планове да подготвят редица конкурси в страната. Медийните му изяви обаче не спират дотук.

За известно време Флоров води рубрика с Габриела Радославова – Мис Джуки, по „Евроком“, а от няколко дни насам има рубрика в YouTube канала на Красимир Николов-Стамбини. Тя се казва „Контра с Флоров“ и е насочена специално срещу протеста в София.

Той е виден член на групи с искане за оставката на Румен Радев, симпатизант на ГЕРБ и опозиция на протестите. Самият той сподели във Фейсбук мотивите си за акцията на 24 август срещу протестиращите:

„Отишли сме 3 души да махнем катуна, това е наша инициатива. Не съм кукла на конци. Задържаха ни в 5-о районно, тъй като мина една от кресливите майки на Мая Манолова и каза, че съм заплашил да я убия. В София не трябва да има катуни. Това е държава на гражданите, не на Манол Глишев, на Триглави лами и кукли на конци като президента. Над 1000 души са ми писали да благодарят, че изказвам техните мнения.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html