четвъртък, 2 май 2024 г.

Натали Трифонова става водеща на COOL…T

Сексапилната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова става водеща на магазинното предаване COOL…T от септември, пише „Галерия“ в новия си брой. Тя ще замести досегашните лица Поли Гергушева и Петя Дикова, които са бременни и трябва да родят своите бебета в края на годината.

Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, за да се грижи за сина си Александър. Нейното място като водеща на предаването зае Поли Гергушева, която вече е бременна в шестия месец. Когато тя обяви щастливата новина, половинката на Петя Дикова – Илиян Любомиров, разкри, че и любимата му Пипи е бременна за втори път.

Петя Дикова със сина си Александър

Нищо чудно двете да повлекат крак и наследничката им Натали да забременее догодина, каквито са тенденциите в предаването. Натали отдавна мечтае да стане майка и да облече булчинска рокля, но най-напред трябва да намери подходящия татко, защото блондинката се раздели с дългогодишния си приятел Доан Хасан, който се занимава със строителен бизнес.

Според слуховете красавицата вече има нова връзка, но я пази в дълбока тайна, защото е с обвързан мъж, при това политик на високо ниво. Дългокраката блондинка се запознала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви през пролетта. Той й отправил комплименти за атрактивната визия и така започнал флиртът им. По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Нищо чудно и това да е причина за края на връзката й с Доан, с когото са заедно от четвърти клас, но са се събирали и разделяли много пъти. Тя вярвала, че любовта им е съдбовна и са родени едни за друг, защото и двамата имат родилен белег – тя на ръката, а той над гърдите. Красавицата смята, че този знак й носи късмет и в работата.

Звездата й изгрява още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й видели обява, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явила се и я взели от раз. Обучавал я прочутият синоптик Минчо Празников. Като дете Трифонова обаче не е мечтала за телевизионни изяви. Искала да стане балерина или манекенка. Не и да облече бялата престилка, въпреки че е горда наследница на известен лекарски род от Велико Търново. Мaйкa й e зъбoлeкap, а бaбa й – eдин oт нaй-yвaжaвaнитe пeдиaтpи в третата българска столица. Гoлямa чacт oт poднинитe й cъщo ca ce пocвeтили нa тaзи пpoфecия. Малката Натали прекарвала голяма част от детските си години в болницата, в която работела баба й. Тя обаче се отказала да лекува хората в мига, в който й разказали как се провеждат изпитите по анатомия. Но не съжалява, защото сегашната й работа на синоптичка много й харесвала.

По всичко си личи, че красавицата вече не се задоволява само с това да бъде лице на прогнозата за времето. От известно време насам не пропуска да спомене в интервюта, че с удоволствие би правила свое лайфстайл предаване. Ето че и тази нейна мечта е на път да се сбъдне от септември. Шефовете на Би Ти Ви са категорични, че рейтингът на COOL…T ще се качи, защото, макар и да няма опит като водеща,  тя е доста атрактивна и има десетки хиляди, които няма да пропускат изявите й по телевизията.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html