петък, 26 април 2024 г.

Сезон 2020 – пълна трагедия!

Въпреки напъните на министър Ангелкова да напълни българското Черноморие, сезон 2020 е пълна трагедия, оплакват се хотелиери.

Курортът Слънчев бряг е призрачно празен, единствено през уикендите се забелязват някакви хора, предимно българи и румънци. По данни на хотелиери от други популярни курорти като Поморие, Приморско, Созопол и Царево положението е абсолютно същото. „Почивам в хотел в Слънчев бряг ол инклузив с капацитет от 1000 легла, през седмицата сме едва 20-ина души“, споделя пред „Антени“ туристката Емилия Петрова. „Басейнът на хотела е празен, плажът също. Все едно е паднала бомба и е избила всички хора“, допълва тя. „Хигиената в хотела е на ниво, чисто е, често се дезинфекцират всички повърхности, но част от мерките не са в полза на гостите на хотела. Махнати са всички шалтета от шезлонзите край басейна, но колко дълго може човек да издържи да лежи на дървена скара?“, коментира Петрова.„Въпреки че няма туристи, цените не се мръднали от миналата година. От първи юли даже са двойни в сравнение с предишния месец – 150 лева на човек, при това само с включена закуска“, допълва туристката. Противно на твърденията на министъра на туризма Николина Ангелкова, че в България има толкова гръцки туристи, колкото български в Гърция, гости от южната ни съседка не се забелязват в най-големия ни курорт.

„Единственият начин да дойдат гърци в България е Ангелкова да стане министър на туризма на Гърция“, коментират хотелиери.

АНТЕНИ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html