неделя, 28 април 2024 г.

Божков атакува Гешев, подиграва му се за каскета

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков отново атакува Гешев с пост във фейсбук след разкритията, направени по-рано днес пред bTV от Пламен Бобоков, че прокуратурата показва само кореспонденцията му с президентския съветник Пламен Узунов, но не и с министър-председателя Бойко Борисов.

„Законите в България не се спазват от институциите. Погазват се, за да бъдат превърнати в инструменти за рекет и грабеж от тези, които трябва да ги защитават. Облагите са за група властимащи, последствията за всички български данъкоплатци.

Днес Пламен Бобоков и Илия Златанов отново показаха, че случаите не са един или два.
Подадох сигнала си за рекет до Прокуратурата преди месец. Все още никой от българските власти не ме е потърсил за показания, доказателства и свидетели. Единственият напредък е, че Владислав Иванов Горанов призна от трибуната на Народното събрание:
„Държавните такси за разлика от данъците не са изрично упоменати в Наказателния кодекс и ако някой не декларира или не внесе такса, не е преследван от Наказателния кодекс по начина, по който се преследва този, който не е декларирал и не е внесъл данъци“.

#БъдетеСмели

Васил Божков използва активно не само фейсбук, а и туитър, за да атакува властта. Откакто обаче Иван Гешев направи свой профил, хазартният бос открито се подиграва с него, като го нарича „каскет в tweeter – @IvanGeshevPG“ и умишлено тагва акаунта на главния прокурор, с което прави публикацията си видима за Гешев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html