петък, 12 април 2024 г.

Кубилай Ака играе легенда на „Фенербахче“

Той е известен с ролите си в „Ямата“ и „Ти си моята родина“

Може да се каже, че звездата от новото поколение Кубилай Ака играе една от най-важните роли в кариерата си. Известният актьор участва във филма „Цветът на победата“, който е разказ за националната борба по време на един от най-важните периоди в турската история. 

Феновете на красавеца вярват, че ще бъде истинско удоволствие да гледат Кубилай Ака в една силна история, която описва окупацията на Истанбул и последвалата борба за освобождение. Кубилай се превъплъщава в образа на Галип Бей (Галип Кулаксизоглу), основател, треньор и легендарен капитан на футболния клуб „Фенербахче“.

Галип Бей е в клуба от 1907 до 1924 г.Галерия

и е една от най-големите звезди на турския футбол благодарение на своя футболен интелект, отлична техника на игра, смелост, ловкост и непоколебим подход към отборната игра. В мач срещу окупационните сили през годините на национална борба Галип бей се радва на висока оценка от спортната общност от този период. Въпреки че получава силен ритник в главата от футболист на конкурентния отбор, той продължава да играе и печели мача. Когато се навежда над топката, пада на земята целият в кръв.

Кубилай Ака, получил шанса да изиграе тази толкова важна роля, обясни колко е важно за него това и гордостта, която изпитва, че се е докоснал до подобна история. „Давам живот на легендарен герой, който трябва да бъде за пример. Ето защо се опитвам да бъда много уважителен, когато го интерпретирам. Това е страхотен шанс да изобразим такива герои и да се докоснем до миналото. Затова за мен е чест. Когато се превъплътих в образа на г-н Галип, изпитах само чувство на гордост“, казва звездата.

Режисьор на филма „Цветът на победата“, който излезе на тв екрана в Турция на 16 февруари, е Абдула Огуз. В ролята на Мустафа Ататюрк е Йиит Йозшенер. Филмът „Цветът на победата“ ще пренесе зрителите в Истанбул век назад със своята актьорска игра, декори, грим и костюми.

Кубилай е известен с ролята си на Джелясун в поредицата „Ямата“. „Преди важни сцени моля Халит Ергенч за помощ. Той е моят най-велик учител“, признава актьорът.

29-годишният Кубилай Ака е завършил управление на полетите в Анадолския университет. Веднага след завършване на висшето си образование започва работа на летището. Там случайно се запознава с Уфус Ергин и е поканен на прослушване. На кастингите се представя много добре и избран за роля в телевизионния сериал „Ти си моята родина“, където дава живот на образа на Али Кемал.

Осъзнавайки, че има добро бъдеще в актьорската кариера, Кубилай получава актьорско образование. През март 2021 г. тръгва реклама с Хафсанур Санджактутан и Кубилай Ака за поредицата „Погледни ме“. През пролетта на 2021 г. актьорът получава главна роля в романтичната комедия „Стъклени тавани“, където си партнира с Бенсу Сорал. Кубилай е много щастлив човек. Благодари на късмета си, че е толкова успешен и популярен актьор. Обича да чете книги, да пътува и да прекарва време с домашните си любимци. Обича да гледа филми и да е сам у дома.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html