събота, 24 февруари 2024 г.

Лордея се с вас:  БГ ДУЕТЪТ – с  парчета изпети на нов глас

В рубриката на вестник „Галерия” – „Лордея се с вас…“, Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните, ще постила пред нас червения килим на суетата, ще спуска или вдига бариерите пред него. Той ще представя най-бляскавите модни звезди или онези, които кандидатстват да бъдат наречени такива. Ще открива нови модни икони, ще детронира вече съществуващите. Доверете му се в неговата галерия от размисли и… пасти.

Стоян Захариев с нов албум

Изпълнителят на хита „Анджелика“ Стоян Захариев издаде нов албум, който съдържа 29 авторски песни. Той подари плода на дългогодишния си труд на определени важни личности в живота си, като към диска прибави бутилка червено испанско вино. Тези дни Захариев прие поканата на група „Конкурент“ и изпълни  с тях големия им хит „Сбъдната мечта“! Концертът – промоция на новия албум „По трудния път“ на рок легендите бе една от малкото престижни изяви на Стоян, който в последните години се отдаде на семейството си и на инвестиционни проекти! 

Моден статус – 7 от 10 точки

 Ирен Кривошиева – част от благотворителните ангели

Новият стар водещ  на предаването „Стани богат“ Ники Кънчев бе почетен гост на благотворителна вечеря с Дамски клуб „Ангелите…“ Той първи закупи картини, предоставени от организаторите в полза на талантливия Калоян от Асеновград. Председателката на Камарата на енергийните одитори Валентина Узунова беше домакин на вечерта. Тя беше вдъхновена не само от благотворителността, но и от възможността да има компанията на актрисата Ирен Кривошиева, която беше част от почетното звездно присъствие. Бизнесдамите Гери Сарафски, Силвия Хрисимова – Шонлебе, д-р Мариела Ботева, адвокат Симона Миланова и близо 25 вдъхновяващи жени подпомогнаха благородната кауза. Всички се възхитиха на присъствието на Кривошиева и Кънчев, за които вечерта премина с много снимки, наздравици и планове, които следва да бъдат осъществени скоро. Членовете на клуб „Ангелите“ се разбраха следващата среща да бъде на 8 март, когато за почетен гост ще бъде поканена Милка Митева – дългогодишен директор на музикалното училище в София. 

Моден статус – 9 от 10 точки

 БГ ДУЕТЪТ с  парчета изпети на нов глас

Носителите на приза „Певец на годината“ в категория „Дует“, отправят ново предизвикателство към своята публика. „Българските песни изпети на нов глас“ е музикален букет от най-красивите цветя на българската поп култура – парчета шедьоври, но поднесени в запазената марка на БГ ДУЕТЪТ. Евъргрийни, не само неувехнали във  времето, а с изцяло различни аранжименти, разцъфнали за нов живот. И няма как да е иначе, защото са създадени от едни от най-изтънчените композитори и поети на нашето съвремие, оставили незаличима следа не само в българската музика, но по-важното – в сърцето и съзнанието на хората. Концертът е част от „БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА“ – проект за съхранение, развитие и популяризиране на  поп културата ни, върху който Милчо и Кико работят от няколко години. Концертът ще се състои на втори април в зала 11 на НДК и поставя началото на националното турне на БГ ДУЕТЪТ, което изпълнителите ще представят в над 10 български града. Милчо и Кико споделят, че с нетърпение очакват срещите си с публиката. Те обещават, че концертът ще е музикален разговор в един различен, непринуден и честен диалог, в който посредством музиката, ще си поговорят за простичките, но истински неща от живота –  любовта, приятелството, семейството, родината… За емоциите, които вълнуват нашето ежедневие, преплитайки чувствата, мислите, преживяванията, мечтите и настроенията на всеки един човек, в необикновеното пътуване, наречено живот. 

Моден статус – 8 от 10 точки

Васка Пенкова с награда в Калифорния

Васка Пенкова, собственик и управител на Агенция за сигурност „СКОРПИО“, носител на GRAND PRIX „Бизнес дама на 2022“, получи наградата за „Вдъхновяваща Компания“ и трофей BIZZ от Световната конфедерация за бизнес (WORLDCOB) на церемония в Анахайм, Калифорния. Отличието е предназначено да признае постиженията в малки, средни и големи компании, способни да развиват добри практики, с висока ангажираност и последователност в качеството и развитието на системи за управление на бизнеса. Фирми, които са пример за подражание за компаниите в тяхната общност и в международен план. Организацията оценява компании от над 130 държави. Пенкова е една от най-уважаваните представителки в охранителния бизнес, номинирана е и за модните награди Fashion idol на годината, които ще се проведат през есента. Гардеробът й е изключителен и там варират облекла от чисто ежедневни и практични до висша мода, които тя представя по време на десетките благотворителни събития, на които е гост. 

Моден статус – 9 от 10 точки

Джуджи блесна в Италия

Като истинска светска икона, приятелката на Гала и водеща на собствена рубрика в „На кафе“ Деляна Маринова, по-известна като  Джуджи, си даде малка зимна почивка. След успешни изяви като театрален продуцент, тя спонтанно реши да отиде в Рим, където се отдаде на шопинг и кулинарни изкушения. С група приятелки те отседнаха във фамозния хотел „Босколо Есчедра“ на пиаца Ди Република, откъдето има красив изглед към емблематични сгради. Джуджи, родена под знака на зодия Телец, направи свои собствени изследвания на типични италиански ресторанти, където поръча непознати за нея блюда, придружени от типично за региона бяло вино и лимончело с десерта. Бляскавата дама не крие, че парфюмите са една от страстите й, затова тя се запаси с някои претенциозни марки, поне до следващото си ходене в Италия. 

Моден статус – 5 от 10 точки

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html