четвъртък, 22 февруари 2024 г.

София Вергара обяви ново желязно правило за връзките с мъжете

Актрисата се разделила с бившия, защото пожелал деца, а тя вече е готова да стане баба, пише в. „Галерия“

София Вергара обяви ново желязно правило за връзките с мъжете. 51-годишната актриса категорично заяви, че вече няма да се забърква в любовни отношения с мъж, който е повече от две години по-млад от нея.

Неочакваното признание дойде по повод рапъра Бед Бъни, който в новото си парче „Монако“ прави мил комплимент на Вергара. Испаноезичният музикант изпя, че София Вергара е хубава, но е още по-хубава на живо. Красавицата от колумбийски произход призна, че била поласкана и хвърлила телефона си от вълнение. Когато в популярно тв шоу й казаха, че Бъни е свободен и я попитаха би ли излязла с него, София веднага стана сериозна. 

„Нека да не прекаляваме. Той е по-млад дори от сина ми Маноло, който е на 32“, отговори Вергара.

„Това ли е правилото? Че не могат да бъдат по-млади от сина ти?“, попита водещият Анди Коен.

Вергара отговори, че мъжете, които потенциално могат да станат нейни партньори, трябва да са поне на 50 години. Не по-млади. Причината за това е тежкият развод с бившия й съпруг Джо Манганиело. Пред испанския вестник „Ел Паис“ актрисата разкри, че най-големият проблем с 47-годишния Манганиело бил, че двамата не са били на едно мнение по въпроса дали да имат деца. Двойката се раздели през юли миналата година. 

„Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми е по-млад; той искаше да има деца, но аз не искам да съм стара майка. Смятам, че не е честно спрямо бебето.

Уважавам всеки, който ражда в късна възраст, но това просто не е за мен“, сподели София.

Тя напомни, че е родила сина си на 19 години и вече е готова да бъде баба, а не майка. „Почти съм навлязла в менопаузата, това е естественият ход на нещата. Когато синът ми стане баща, нека да води детето си при мен за кратко, след което ще му го връщам и ще продължавам с живота си. Така трябва да върви животът“, каза актрисата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html