събота, 24 февруари 2024 г.

Мъжът на Алекс Раева иска хилядарка за нощувка: Водещата на „Денсинг Старс“ го сваля на лодка в морето 

Ивета ПЕТРОВА за в. „Галерия“

Мъжът на певицата и водеща Алекс Раева – Любомир Палаханов, вдигна цените на нощувките в къщата си за гости в благоевградското село Смочево. Вилата събира огромна компания, защото разполага с просторна всекидневна, 11 спални, както и басейн на двора, като цената за две нощувки за цялото помещение е 1850 лева през февруари. От март нататък цената е с 400 лева повече. 

Любомир е известен с бизнеса си в Благоевградско, макар че вилата за гости се води на името на негова роднина в търговския регистър. Той е собственик и на пиано бар в града, както и на скандално известните заведения „Ъндърграунд“ и „Харем“, които държи със свои съдружници. Палаханов беше и кандидат-депутат от партията „Има такъв народ“ през 2021 година. Мъжът на Раева, от който тя има петгодишна дъщеричка, не успя да стане народен представител от партията на Слави Трифонов, който беше гадже на Алекс преди години. В началото Алекс и Дългия са просто любовници, докато той е в сериозна връзка с психоложката Магдалена Ангелова, на която се обясни в любов публично и плака в телевизионния ефир. „В началото аз бях втората, имаше и друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Виждаше в мое лице себе си, или по-точно черти от своя характер – необузданост, категоричност, първичност… Имахме много общи неща, но беше сложно. Още първата година от интимните ни отношения стана ясно, че нямаме никакво бъдеще. Той настояваше, държеше на мен, аз вземах от него каквото можех. 

Като последен шанс да ме задържи, ми предложи годеж в църква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано до последната подробност, но за мен беше празен ритуал“, споделя Алекс. Дори и това обаче не успява да закрепи връзката им и тя напуска шоуто. Тя продължава по пътя си и среща бизнесмена Камен Атов. И тази любов обаче завършва с пълно фиаско, а след време певицата дори признава, че е била жертва на домашно насилие. Камен неведнъж й посяга и дори си гаси цигарите в ръката й. „В крайна сметка той ме замени с друга жена. Шамарите не болят толкова. За шамарите ме е срам, че съм ги допуснала. Още на първия трябваше да си тръгна. Оставането е мой избор. Ама е трудно. Всяка жена, която е преживяла подобно нещо, ще ме разбере. Оставаш, защото искаш да му помогнеш. Отвратително е, когато този човек ти посегне и след това каже „ох, съжалявам, аз съм идиот“. Започва се едно самообвинение. 

В свое лице виждаш някакъв спасител изповядва се Раева. С него също се сгодява по странен и неочакван начин. Пътуват към Чудните мостове в Родопите. Качват се на най-високото място и бизнесменът й иска ръката. Тя приема предложението му, а вечерта двамата го отпразнуват с пазача на хижата и със случайни хора. Впоследствие обаче започва тормозът и тя взема решението да го напусне. След раздялата изпада в пълна депресия и дори се изолира напълно от най-близките си. Трябва й доста време, докато преодолее обидата и предателството, а от нерви сваля цели 17 килограма. Диджей Дончо я вади от унинието и Алекс дълго време вярва, че е срещнала подходящия партньор, но и тази връзка вече е в миналото.

След разлъката им певицата сериозно обмисля да осинови дете, за да стане майка, докато не среща Любомир Палаханов, чиято самоличност разкри първо „Галерия“. Най-любопитното е, че в ролята на Купидон за певицата и бизнесмена влиза жената на Орлин Горанов Валя през 2018 година, когато ги запознава на яхта. „Аз направих първата крачка към нашата любов – обяснява Алекс. – Един вид аз го свалих. Ние в годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал „Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни!“.

Е, изтърпя ме, горкичкият“, обясни Алекс. В продължение на седмица двамата не спират да общуват, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане.

За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибере отново в България и да види Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично. Месец и половина по-късно Раева вече е бременна с първото си дете Лия, която тази година става на пет. Певицата е категорична, че с бизнесмена за първи път се чувства истинска жена във връзката си. „Не съм имала такъв мъж до себе си никога. Не съм мислила, че ще мога да изтърпя такъв мъдър, спокоен, търпелив, бавен, дори и в говоренето.

Пълната ми противоположност. В началото това жестоко ме изнервяше и побъркваше! А той само ми отвръщаше: „Това е така и ти ще го разбереш и приемеш след време, спокойно!“, смее се певицата, която участва и в няколко стендъп комеди.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html