понеделник, 4 март 2024 г.

Джаро и Куката се завръщат в шести сезон на „Под прикритие“

Един от най-успешните български сериали – „Под прикритие“, се завръща с шести сезон. Снимките започват през лятото. Очаква се БНТ да излъчи новите епизоди през 2025 г.

Освен милионите зрители, които събра у нас, „Под прикритие“ е излъчен в повече от 180 територии по света. Всички епизоди скоро ще бъдат достъпни и на платформата НВО.

„За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който – вярвам – е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон. Безспорно това е най-успешният сериал, продължава да се върти с успех. За първи път към него проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по НВО. Ръководството на БНТ взе решение да продължи с шести сезон именно по тези съображения – вярваме, че е успешен продукт, който може да бъде развиван и надграждан“, заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

Режисьор на сериала е Виктор Божинов. Консултант е журналистът Слави Ангелов.

„Особено се радвам че успяхме да се съберем с по-голямата част от авторите, които сме започнали заедно да правим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го правим заедно.

Освен това, наскоро, след няколкото показни убийства, някои политически лидери споменаха, че мутренските години се завръщат в България. А щом мутренските години се завръщат, значи и „Под прикритие“ трябва да се завърне“, убеден е Димитър Митовски, създател на поредицата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html