събота, 24 февруари 2024 г.

Ивайла Бакалова показа втората си дъщеря

Мина повече от година, откакто Ивайла Бакалова стана майка за втори път. Бившата Мис България роди на 41 години и то отново момиче, което кръсти Вяра. До момента красавицата избягваше да показва личицето й или както е модерно слагаше емотикон, аз да не се вижда буквално, пише в. „Галерия“.

„Галерия“ обаче успя да хване дебюта на Вяра, кадър на принцесата, качен на стори в личния профил на Бакалова в Телеграм. От снимката се вижда, че момичето й е пораснало и е голяма хубавица, като по всичко личи, че е взела много от чертите на своята майка.

Преди време Ивайла призна в интервю, че е била благословена със сън, в който Господ й казва, че най-после ще забременее и втората й дъщеря ще се казва Вяра. „Неговият глас ми обясни, че ще имаме момиче, ще е здраво и ще сме много щастливи. Не мога да кажа, че забременяването беше трудно, а че пътят беше красив“, искрена е половинката на бизнесмена Веселин Денков. Въпреки че първият инвитро опит е в България, но не стигат дори до финала му, а двойката заминава за Турция, където процедурата е успешна.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html