събота, 24 февруари 2024 г.

Лордея се с вас: Chefo по любовни дела в Лондон?

В рубриката на вестник „Галерия” – „Лордея се с вас…“, Евгени Минчев открехва завесата за постъпките на богатите и известните, ще постила пред нас червения килим на суетата, ще спуска или вдига бариерите пред него. Той ще представя най-бляскавите модни звезди или онези, които кандидатстват да бъдат наречени такива. Ще открива нови модни икони, ще детронира вече съществуващите. Доверете му се в неговата галерия от размисли и… пасти.

Над 25 фенки преследват онлайн звездата Chefo… Това не е тик-ток бръщолевене на самозабравил се водещ на подкаст, а реалност, която всеки може да установи, ако знае тайния бункер, където се записва неговият подкаст. Сложната плетеница от улички и безистени не помага на водещия да стигне незабелязан до студиото, което се намира в близост до Зимния дворец. Винаги се намират почитатели, най-вече фенки, които да го разпознаят по специфичната походка и прическа. Най-малко 25 екзалтирани девойки са били видяни на последния запис на подкаста му да го чакат пред студиото. Запознати твърдят, че Chefo планира да прекара Свети Валентин в Лондон, където го чака негова стара любов. По слухове, двамата са предвидили културна програма, с поредица от посещения на мюзикъли и театри, както и концерт на местна британска група, която водещият харесва. Говори се също, че двамата, заедно с местни приятели възнамеряват да прекарат една от вечерите си в приветливия частен клуб „Артс“, на ул. „Довър“. 

Моден статус – 3 от 10 точки

Ники Кънчев обучава DIMI

Младата хип-хоп звезда DIMI, която тръгна със забележителен старт, вече се насочи към журналистиката. След успешни парчета и колаборации с Ториното и Пашата , десетки номинации за своя талант, тя промени курса и записа журналистика. Случайно или не, тя получи разпределение за стаж в „Дарик радио“. С много бащинска загриженост Ники Кънчев пое шефство върху младата певица, за да я насочи по пътя и на бъдещ журналист. DIMI бе изненадана да срещне толкова много известни гости, участващи в предаването на мистър „Стани богат“. Тя с радост се разговори с гостуващия скоро в „Дарик“ Иван Гранитски. Кънчев дава положителна оценка за работата на певицата журналист, която родена под знака на зодия Овен има своите своенравни щрихи, но екипът вече приема госпожицата напълно радушно. 

Моден статус – 4 от 10 точки

Силвия Кацарова на почивка в Парагвай

След като записа пилотната песен за своя 70-и рожден ден и направи серия от благотворителни дарения, Силвия Кацарова кацна в Истанбул. Заедно със съпруга си Любомир, те пътуват за дълга ваканция до Парагвай, където ги чака близък приятел, а Истанбул е само междинната им спирка. Това е поредното пътуване на семейната двойка за последната година и без умора те предприемат ново, към същата дестинация. Съдружник на Любо разполага със собствена ферма за блек ангъс там, собствен самолет и къща за гости, която може да побере големия кораб, както се шегува Силвия. Малко преди отпътуването между Кацарова и съпругът й пламнаха искри, заради количеството куфари, които Силвия поиска да отнесе в Парагвай. Така или иначе, двамата са вече там и са на изложба на папагали, като част от културно-природната им програма до края на март. Силвия предвижда юбилейния си концерт за октомври, когато организацията и всичко й се струват по-надеждни от самия рожден ден на 26 април. Преди отпътуване, тя честити рождения ден на бизнесдамата Ирена Соколова. 

Моден статус – 9 от 10 точки

 

Васил Петров отпразнува късен имен ден 

Васил Петров получи пищна кулинарна вечер във Велинград, след изтощителни турнета и празнични участия. Негови приятели отпразнуваха негов късен имен ден, защото на самата дата Петров беше с микрофона пред многолюдната си публика. Променен и подмладен,вероятно след загубата на няколко килограма, звездата на българския поп бе изненадан с богато украсена трапеза, в центъра на която бе разположен шаран. Петров, роден под знака на зодия Телец, дори се пошегува, че се чувства раздвоен предвид, че празнува късен Васильовден с кулинарните атрибути на Никулден. По съвпадение, останалите на масата имаха същото чувство за хумор и наздравиците бяха близки до тези „Наздраве, Василе, да е жив и здрав Николай“. С тактичен поглед талантливият певец обръщаше поглед към своята приятелка, чиито очи показваха, че всичко е наред. В компанията, за радост, никой не се казваше Йордан. 

Моден статус – 2 от 10 точки

 

Артур Надосян подхвана репертоара на Кеба

С успех изпраща месеца златният глас на Армения Артур Надосян. След чупещата рекорди по гледане песен, която написа за Сандра Александрова и Кеба, той нареди нотите за следващи проекти, следващи пътя му на талантлив композитор и аранжьор. В студиото му последователно записаха своите песни няколко български звезди, чиито имена Надосян дискретно пази в тайна. Просторното му студио отскоро се сдоби  със зала за заснемане на фотосесии и видеа, като там един от своите клипове записа Софи Маринова. Артур написа още няколко самостоятелни парчета на Кеба, което извежда композитора в ефира на балканската популярна музика не за първи път. Надосян готви също така аранжиментите към песни, които Кеба му е доверил безпрекословно. Артур Надосян е  почетен председател на конкурса „Певец на годината“, чиято гала церемония ще се състои на 16 април в „Театро отсам канала“. 

Моден статус – 8 от 10 точки

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html