понеделник, 4 март 2024 г.

Даниел Бачорски зарязва бременната си жена заради Атанасия 

С втората си половинка вдигнаха сватба на Малдивите, загубиха бебе на Коледа

Кристиян ИВАНОВ за в. „Галерия“

Щастливата новина за бизнесмена Даниел Бачорски за сватбен воаяж на Малдивите бе помрачена с криминална сцена, досущ като в любовен роман с екшън привкус. Докато най-светският шеф в почистващия бранш се любуваше на хубавите моменти с половинката си, една от колите му горя в столицата. Инцидентът не е случаен, смята потърпевшият, който не за първи път става мишена на такава атака.

„Първите два случая бяха преди няколко години. За тях имам някаква яснота. Причината беше конкуренция. Не дължа пари на никого. Има обаче дружества, които дължат на нас. За съжаление, в България рядко нещо бива доказано“, заяви Бачорски след случилото се наскоро. Според жена му – Атанасия Ангелова, извършителите са проучили, че двамата няма да са в България по това време и затова са действали именно сега. 

Паралелно със случилото се, сватбената им церемония на едно от най-романтичните места в света не отшумява и е сред най-коментираните теми в социалната мрежа. „Мислех, че ще избяга, но той каза „да“, написа под солидна порция снимки от менделсона г-жа Бачорски. Двойката има момче, кръстено на баща си– Даниел, но иначе той има и дъщеря – Емели, която е от предишна връзка. Популярното лайфстайл семейство всъщност е било в очакване и на още един наследник, но уви съдбата им поднася тежък удар точно преди Коледа, когато 25-годишната Нася пометнала. Красавицата, която по професия е козметик обаче е оптимист и смята, че такива неща се случват в живота, но това няма да ги откаже от по-голямо семейство за бъдеще. „Невинаги нещата се случват така както искаш, защото при първата ми бременност всичко беше по мед и масло. Абсолютно нямах никакви проблеми. Докато този път, нещата се стекоха по друг начин и не сме очаквали и имали притеснения“, признава съпругата на Бачорски, а той допълва: „Част от играта, приемаш я, вдигаш главата и газ напред!“.

Младата дама сподели още, че представата за тяхното семейство е малко изкривена. 

Живеем в 100 кв. къща в столичния кв. „Абдовица“. Не е нещо много голямо, както си мислят много хора“, каза тя, като подчертава, че социалните мрежи не дават реална оценка. „Просто пътуваме и инвестираме, за да имаме някаква сигурност, но не кътаме толкова много“, допълва тя. Семейство Бачорски натрупа голяма популярност в онлайн пространството само за няколко месеца със своята поредица, а именно риалити предаването „Бачорски и златната ябълка“. Именно там всичките братя от фамилията споделяха с голяма лекота много лични неща, които са изживели. Едно от тях е свързано и със системните изневери на плейбоя във фамилията Даниел. Точната причина за раздялата с първата му жена Емилия Лозанова се пазеше в огромна тайна до този момент и картите най-сетне паднаха. Оказва се, че той е комуникирал с Атанасия години преди първата му жена да забременее, но чак когато тя е в осмия си месец той започва бурна любовна връзка с родопската по-млада красавица. Емилия усеща, че нещо не е наред, но Бачорски успява да я заблуди до появата на момиченцето – Емели. Дори кани любовницата си да участва в негово ревю, докато Емилия стои в публиката с него. Интригата е толкова голяма, че истината лъсва чак на един от рождените дни на Лозанова, който по случайност е на Атанасов ден, когато Даниел изчезва и го няма цял ден, а накрая се оказва, че е прекарал времето с Атанасия в Пловдив заради нейния празник. Когато разбира, Емилия осъзнава, че повече не може да търпи това отношение и приключва връзката си с Даниел. Изнася се за няколко часа, а два дни по-късно разбира, че Атанасия вече се е нанесла в семейното им гнездо с мачото. Към този момент двете жени поддържат нормални отношения заради децата си.

Интересен факт за Бачорски е, че той е учил в спортна паралелка, като е искал да става футболист, но се отказва от тази си цел. „Знаех какво желая и в какво съм силен, както и че  спортът ще ме изгради като личност, но вътрешно осъзнавах какво и кой искам да бъда. Мисля, че всяка една крачка дори и назад е крачка към успеха. Ако нагласата е, че всичко ще бъде наред и да, аз мога, то ще стане, без значение накъде пътя криволичи и дали е назад. Имайте просто нагласа вътрешно, че всичко ще бъде наред, без значение какво става“, обяснява бизнесменът за резките промени в бъдещото му развитие. Въпреки че сега е един от най-изявените в бранша на почистващите услуги, Бачорски не е от децата родени със златна лъжичка в уста. „В училище аз и братята ми не бяхме от децата, които ходехме на училище с джобни. Родителите ни ни слагаха питки в раниците, а веднъж седмично ни даваха по 20 стотинки, за да ни сложат кетчуп в тях. Но това са хубави моменти, зависи от нагласата“, обобщава детството си той. 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html