понеделник, 4 март 2024 г.

Преди да стане известна Мария Игнатова върти любов с медиен бос 

Снимка: Архив

Синът й е отгледан от мащехата си,  не гледа изявите на майка си, пише в. „Галерия“

Донка ИЛИНСКА

За Мария Игнатова винаги се е говорило повече около мъжете й, отколкото затова, че е майка и има син. Това не е случайно. Водещата, която ще си партнира с Емо Чолаков в предаването „Един за друг“ не е от светските персони, които проявяват майчинството си чрез качване на снимки с детето в социалната мрежа, но и от друга страна почти не говори по тази тема в интервютата, които е давала пред медиите. 

Причината затова е, че наследникът на Мария израства при своя баща – бизнесмена Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Бившата на актьора Димитър Рачков и клубният бос се развеждат малко след раждането на Виктор, а днес той вече е младеж. Преди 10 години предприемачът се ожени за танцьорката Яна и тя прие сина на Мария като собствено дете. В последствие кръшната му половинка стана мама за първи път, като дари Димитров с още две юначета.

Но нито за момент не се е опитвала да прави разделения между баткото и по-малките му братя, твърдят близки до семейството. 

„Вико ми е най-големият помощник на света. Много е отговорен“, признавала е Яна. Семейството разказа, че синът им Доменик много ревнувал от малкия си брат Ян. Но пък Виктор ги обожавал и двамата, и много обичал да си играе с най-малкия член на семейството. Майката на двете по-малки деца на бизнесмена е в прекрасни отношения с първородния му син. „Тук аз съм големият щастливец, защото може би в много семейства не се получава, докато при нас контактът с нея и Виктор стана от само себе си“, разказа Петко. Той пояснява и това, че другия му голям син Доменик, много обича „мама Мами“, така наричал всъщност Игнатова. „Смея да твърдя, че с Мария сме приятели и отношенията им с Яна са страхотни“, доволен е бизнесменът. 

Преди около две години Игнатова направи признание за вече порасналия си син Виктор и публикува негова снимка. Тогава всички онемяха на кого всъщност прилича, а именно истинско копие на баща си Петко. „Наследил е неговата очарователна усмивка. 

Очертава се да бъде следващият плейбой дано само не сменя жените толкова често като баща си“, пишат в мрежата. Мария пък написа тогава под кадъра: „И един ден без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали“. Нейната приятелка Алекс Раева пък отсече: „Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му“.

А Виктор като тийнейджър въобще не се интересувал от работата на майка си и не е гледал дори и един епизод на предаването „Звездите в нас“, което беше последната й тв изява през 2022 г. „Мамо, приключи ли формата“, питал я той, а самата Мария се измъквала от ситуацията с това, че той не обича да гледа телевизия. „Като цяло, те децата в днешно време са така“, отсича тя и допълва: „Виктор е много философски настроен, добре общува и познава хората. 

Отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв начин.“ „Хвалят, го че е най-възпитаното и лъчезарно дете“, добави тя.

Игнатова, чиято слава избухна най-вече като лице на „Господари на ефира“, се радва, че наследникът й има отлични отношения с мащехата си. По време на връзката си с Рачков, Мария си живееше с комика като девойка без задължения и гледаше да натрупа пачки от халтури, когато бяха в пика на славата си и затрупани от задължения. Преди това пък тя имаше връзка с медийния бос Стилян Шишков, който е собственик на известна спортна агенция. Той е шеф на швейцарската група „Рингер“, под шапката на която са още куп сайтове у нас. От четири години обаче Мария е заедно с Ивайло Цветков-Нойзи, с когото сключиха брак през 2021 година. След като го хванаха да шофира пиян и той чака присъдата си, се заговори за развод между двамата, но те никога не са коментирали публично темата. Единствено Нойзи се извини на Мария публично, че тя няма никаква вина за случилото се, а той ще си понесе наказанието.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html