четвъртък, 22 февруари 2024 г.

Маниак тормози Тейлър Суифт

Натрапници притесняват красавицата, тя си носи комплект за бърза помощ, пише в. „Галерия“

Мъж от Сиатъл е бил арестуван два пъти, след като се е разхождал натрапчиво пред дома на Тейлър Суифт в Ню Йорк, съобщиха източници от правоохранителните органи на САЩ.

На 33-годишния Дейвид Кроу са повдигнати две обвинения –  за тормоз и преследване, след като е бил арестуван около 18:15 часа местно време. Полицейското управление на Ню Йорк заяви, че заподозреният е „емоционално разстроен мъж, който се е държал хаотично“, пише авторитетното издание „Гардиън“.

Оказва се, че само преди два дни мъжът е бил задържан след опит да влезе в градска къща в Трайбека, която е собственост на звездата.

Той бил арестуван за постоянно. Полицейското управление на Ню Йорк все още не е потвърдило дали тези два инцидента са извършени от едно и също лице, но от охраната на красивата певица заявиха пред NBC Ню Йорк и CNN, че и в двата случая става въпрос за един и същи човек.

Суифт не е била у дома си във въпросната вечер. Тя била в Бъфало, където гледа играта на приятеля си Травис Келси срещу „Бъфало Билс“. След това е отлетяла за Нашвил. Тя обаче е в течение със ситуацията и е сериозно притеснена, защото не я тормозят за първи път.

През последните години домовете на Суифт са били обект на нападения от страна на много хора, въпреки строгите мерки за сигурност.

През 2022 г. един мъж беше обвинен в незаконно проникване и преследване след като властите заявиха, че е влязъл в две жилища в Трайбека, собственост на Тейлър. През същата година един мъж е арестуван за това, че е разбил кола в градска къща и според съобщенията, е казал на полицията, че няма да си тръгне, докато не се срещне със Суифт.

През 2018 г. друг мъж е проникнал в градската й къща и дори спал в леглото й! Същият мъж е обвинен година по-късно за друго проникване в сградата, след като е излежал присъда в затвора.

Полицията твърди, че предполагаеми преследвачи са били арестувани и в някои от другите й домове.

„Страхът ми от насилие продължи и в личния ми живот. Нося със себе си комплект за бърза помощ от армейски клас, която е за огнестрелни или прободни рани. Достатъчно е да имаш преследвачи, които се опитват да проникнат в дома ти, и започваш да се подготвяш за лоши неща“, сподели Суифт.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html