неделя, 14 април 2024 г.

Протест за убития Пейо Пеев: Близки на Пеев искат арест за Габриела Славова

Близки на убития Пейо Пеев организираха протест малко преди да започне заседанието на Софийския апелативен съд.

Те настояват Габриела Славова да бъде върната в ареста, а майка й Красимира Трифонова да не бъде пускана на свобода, предава агенция Фокус.

Велико Минков, който също е пред съда, заяви, че е сигурен, че е баща на детето и се притеснява, че се обмислят срещи на Габриела с децата, а в същото време той няма право да вижда детето.

Минков отправи апел чрез медиите към социалната министърка и шефката на Агенцията за закрила на детето да предприемат бързи действия.

„Те могат да вземат решение да направим ДНК тест само аз и бебето веднага, аз ще го платя, а не да се чака 3-4 години делото“, заяви той пред Съдебната палата.

В момента Велико Минков води дело за бащинство, което още не е започнало.

По непотнърдена информация Габриела Славова няма да се яви пред съда, където се решава дали да я върнат в ареста по обвинение за убийството на мъжа си Пейо Пеев в съучастие с майка си Красимира Теифонова.

44-годишният Пейо Пеев беше убит преди десетина дни, тялото му бе открито в опожарената му кола на Витоша. Той е бил удушен. Жестокото убийство шокира България, а причините продължават да бъдат търсени.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html