понеделник, 4 март 2024 г.

Патентоваха името на Динко Дерменджиев – Чико

Снимка: WIKIPEDIA.ORG

Името на легендарния български футболист на Ботев (Пловдив) и българския национален отбор Динко Дерменджиев – Чико вече е защитено с патент, гарантиращ неговата неприкосновеност, съобщиха от Фондация „Жълто и Черно“.

В качеството си на организация, имаща за цел опазване и развитие на културно-историческото наследство на любимия ни „Ботев“ Пловдив, както и с оглед прекратяване на порочни практики, касаещи комерсиализацията на същото, „Фондация Жълто и Черно“ ви уведомява за следното: Името на клубната ни икона Динко Дерменджиев – Чико вече е защитено с патент, гарантиращ неговата неприкосновеност!

Оторизирани сме от семейството и наследниците на легендарния Динко Дерменджиев – Чико да съобщим, че всеки един опит за използване неговото име с комерсиална цел, без изричното позволение на същите, ще бъде преследвано с цялата строгост на закона както в България, така и във всяка една друга държава по света.

„Фондация Жълто и Черно“ адмирира случилото се, като заявява готовност при необходимост да подпомогне всеки един бивш футболист, ръководител или деятел, съпричастен с „жълто-черната“ история, да защити своето име и достойнство от посегателства“, написаха от Фондация „Жълто и Черно“.

Както е известно, от фондацията подеха и инициатива за изграждане на паметник на легендарния футболист, който си отиде от този свят на 1 май 2019 година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html