понеделник, 15 април 2024 г.

Антония Петрова си купи вила на Малдивите

Мис България пак дразни последователите с почивките си, пише в. „Галерия“

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с поредната си екзотична почивка, но и с новината, че имат вила на Малдивите. Блондинката замина преди празниците за острова с цялото си семейство и още с пристигането качи снимка на стори, на която написа издайнически „вила Батинков ни посреща отново и тази година“. Това породи веднага слуховете, че фамилията си е купила имот на екзотичното място, което не е учудващо, имайки предвид факта, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там поне още пет пъти.

На Малдивите Антония, любимият й мъж Ивайло и двете им деца успяха да си направят и коледна фотосесия, която публикуваха в социалните мрежи из между кадрите от прекрасните пейзажи. Прави впечатление също, че семейството подбира старателно всеки аутфит, като на много от снимките им всички са в плажни облекла в един и същи принт, което предполага, че това е другата им мания.

Преди месеци скандалната Мис България се беше зарекла да не показва нищо от луксозния си начин на живот. Затова дълго време профила й в Инстаграм стоеше без всякакви новости около красавицата. Това дори породи слуховете, че Петрова се е разделила с мъжа си и това е причината да се скрие от публичното пространство. Едва тръгнали клюките, тя веднага активира социалната си дейност, показвайки че всъщност  продължава да е семейна жена, която се радва на разбирателство с мъжа си заобиколени от двете им деца.

Въпреки че не е единствената родна знаменитост, която демонстрира пътешествията си по цял свят, Антония е като магнит за критики относно тази си мания за изява. Обикновено от пътуване тя публикува в профила си минимум десетина снимки, а много от тях са сходни с другите. 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html