четвъртък, 22 февруари 2024 г.

Корнелия Нинова: Не ни пускат в Шенген, защото ни управляват некадърници и предатели

Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Да, имат гласове в парламента, но нямат никакъв морал. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се „изчегъртват“ взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система. За прикритие облякоха всичките си лъжи в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни перспектива и същност. Те са козируващи страхливци, които залагат интересите и бъдещето на страната.

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко- пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния – по въздух, по вода, но без суша. Вместо това- нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес, влезе в стила на Костадин Костадинов соцлидерката.

Външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ. Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството, твърди още Нинова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html