събота, 24 февруари 2024 г.

Миро скочи на Руши Видинлиев

Снимка: бТВ

Менторът в „Гласът на България“ засегна колегата си, че не може да пее

Стара вражда на нов глас предизвика поп певеца Миро Костадинов с изказването си в национален ефир, пише вестник „Галерия“. Думите му бяха с адресант, позабравения му колега Руши Видинлиев, който през последните години повече се изявява като актьор, отколкото като музикант и създател на нови песни.

Бившата дуетна половинка на „Каризма“ запали фитила с критика към песен на сина на бизнесдамата Лора Виденлиева. Става въпрос за „Хотел две звезди“, чийто кавър бе представен в „Гласът на България“ от полуфиналиста Симеон Славев. „Парчето никога не съм го причислявал към певческите изпълнения до днес. Но ти обаче го направи певчески, браво!“, похвали таланта Миро, а с думите си хвърли бомба към автора на хита, засягайки го на тема пеене. Дамите в екипа на музикалното риалити се опитаха да омекотят напрежението, което Костадинов вкара. „Това е едно от любимите ми парчета, много ме зарадва с този избор. Като подарък го приемам, изпя го много добре, вкара чувственост, имаш много енергия на сцената“, отсече Дара. 16-годишният тийнейджър, който е от отбора на Мария Илиева бе поласкан от ментора си, че представянето му е висш пилотаж и със сигурност на Руши би му харесало много. „Освен това ти си от най-добре пеещите изпълнители на български и те поздравявам затова“, поласка го още тя.

Макар и до известна степен думите на Каризмата да по отшумяха в предаването на bTV, сеирджии в гилдията бързо припомниха, че още от зародиша на кариерите си, Миро и Руши не мелят брашно заедно. „Миро си е вълк единак, никога не е бил приятел с никого от мъжете в шоубизнеса ни. Обаче с Руши в онези години се опита да се прихване като за сламка, но изобщо не беше допуснат и това много му накърни достойнството“, припомнят източници.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html