понеделник, 4 март 2024 г.

Неизвестни пребиха общинския съветник Иван Алексиев, той подозира бившите си съпартийци от „Възраждане“

Столичният общински съветник Иван Алексиев, който напусна „Възраждане“ и сега е независим, е бил нападнат и пребит в четвъртък по обяд пред блока, в който живее.

Това разказа самият той пред бТВ.

„Отидох на работа с метрото, мина сесията на общинския съвет. Около 11:30 ч. минавайки покрай моя блок спрях да говоря с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари“, разказа той. В Медицинска академия е установено, че той е с контузии по лицето и скалпа.

Алексиев подозира за нападението бившите си съпартийци от „Възраждане“. Той напусна партията след местните избори, в които бе и кандидат за районен кмет на „Люлин“. Заедно с него са напуснали още осем души от организацията на „Възраждане“ в района.

Имаме различия с ръководството, а не ни се позволява да направим нещо. „Кметската кампания беше с нула лева, ние си заплатихме всичко, а партията не ни подкрепяше“, каза Алексиев.

Преди нападението общинският съветник е бил заплашван от националното ръководство на партията. Но не пожела да каже кой го е заплашвал. „Казваха ми, че ще бъда унищожен.  Казаха ми още: „Трябва да внимаваш, защото имаш деца“, обясни общинският съветник.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html