неделя, 10 декември 2023 г.

Битката продължава: Ваня Григорова и Васил Терзиев отиват на балотаж в неделя

Битката за столичен кмет продължава. Кандидатът на ПП-ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев и Ваня Григорова, подкрепена от БСП и „Левицата“ ще бъдат на балотаж на 5 октомвру. Пред медиите Терзиев заяви, че продължава битката да бъде кмет на всички софиянци, а Григорова подчерта, че ще търси подкрепа на втория тур от всички.

Васил Терзиев благодари на всички, гласували за една по-различна София: „Тази, за която мечтаем, която може да бъде управлявана от хора, които я обичат, за да може да стане чист, европейски, уреден, зелен град, където няма хора втора ръка, където няма квартали втора ръка“, цитира БНТ.

Терзиев определи кампанията си като позитивна, но не коментира с кого предпочита да се яви на балотаж.

Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи, заяви Ваня Григорова вчера. Според екзитпол тя печели 19% от вота на столичани.

„Благодаря на всички коалиционни партньори. Благодаря на моите колеги от синдиката. Усещах подкрепата на гражданите в срещите, които направихме. Направихме първата стъпка, която е най-важна: поставихме в центъра на кампанията проблемите на работещите хора, проблемите на малкия човек. Те вече са незаобиколим фактор. Накарахме хората да повярват, че една друга София е различна. А в момента, в който повярваме, вече сме свършили по-голяма част от работата. Ние имаме волята да продължим докрай и ще го направим.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html