събота, 2 декември 2023 г.

Алекс Богданска разраства бизнеса си, нае си екип

Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и вече е наела пиар, агент, монтажист и оператор, пише „Галерия“. По време на брака й с Даниел Петканов двамата правели всичко сами, но откакто се разделиха красавицата е взела екип, който да й помага в работата.

Алекс рабти по цял ден – докато обядва, вечеря, преди лягане, пости постоянно. Така живеели и с бившия й мъж, а спалнята им било всичко друго, но не и място за почивка и интимност. Била  офис с компютъра, на който монтирали клипове и те сливали интимна, работна и социална среда в едно и това довело до разрива в отношенията им. „Сега, вече сама, осъзнавам, че човек без екип е нищо. Преди сама правех клиповете си, монтирах ги, отговарях на мейли, комуникирах с клиенти, пишех фактури и плащах данъци. Но вече си имам екип от професионалисти и мога да си позволя да се занимавам само с креативната страна на работата си“, признава Богданска, която вече няма да прави грешката да показва публично новия мъж до себе си. Научила е и урока си да не се състезава с мъжа до себе си, защото с Даниел често го правели – кой ще вземе повече работа и ще привлече нови клиенти. Той й се сърдел, че приема толкова много ангажименти, защото очаквал да прекарва повече време у дома.

 

С Дани Петканов се грижат поравно за сина си Габриел

Алекс не крие, че приема раздялата им изключително тежко и дори тръгва на психолог. „Минах си доволно през всички  състояния – агресията, обвинението, а терапиите ми помогнаха да премина през това и да почувствам облекчение”, споделя Алекс. Сега с Даниел са в много добри отношения и спазват препоръките на психоложката да имат споделено родителство. Затова малкият  Габриел прекарва колкото време при нея, толкова и при татко си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html