сряда, 4 октомври 2023 г.

Йозджан Дениз става лекар

Актьорът ще има главна роля в „Червени пъпки“

В средата на октомври започват снимките на нов тв сериал на Fox, наречен „Червени пъпки“. Фарук Тургут, продуцент на „Червен боровинков шербет“, отново ще покаже сблъсък на култури, който ще засегне дълбоко зрителите. Срещата на лекар на име Левент – в ролята е любимецът на милиони Йозджан Дениз (Фарук от „Завинаги“), израснал в светско и консервативно семейство, и героинята Мерием, която е обикновено момиче от Източен Анадол, ще разкрие другата реалност в Турция. Зрителите ще видят факти от живота на д-р Левент от една страна и чистачката Мерием от друга.

Проектът, в който участва и Мерт Язиджиоглу, ще излезе на преден план като отражение на културния и политически конфликт в Турция със своите различни послания. Йозджан Дениз ще има специална мисия в поредицата, написана от Некати Шахин – да се обсъди положението на местните лекари, решили да заминат в чужбина. Важните послания ще бъдат предадени именно чрез образа на д-р Левент. Негов баща е един от генералите от постмодерния преврат в Турция от 28 февруари 1997 г., свалили от власт президента ислямист Ербакан.

Очакванията са „Червени пъпки“ да бъде сред най-обсъжданите нови проекти на новия сезон, въпреки критиките, причинени от политическата ситуация в съседката ни.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html