сряда, 4 октомври 2023 г.

Итън Хоук режисира секс сцените на дъщеря си Мая

Бащата и щерката са широко скроени

Холивудският ас Итън Хоук потресе пуританска Америка, като разкри, че е режисирал секс сцените на дъщеря си Мая Хоук в лентата „Дивата котка“ и че и за двамата това не е било абсолютно никакъв проблем.

52-годишният Итън и 25-годишната Мая, която е първото от четирите му деца и е от брака му с Ума Търман, позираха заедно за корицата на светското списание „Вайъръти“. Пред изданието звездата от „Тренировъчен ден“ заяви: „Изобщо не съм се вълнувал за заснемането на тези сцени. Трябваше да се погрижим повече за Рафаел Касал и Купър Хофман“, казва Итън. Той визира актьорите, които заснемат еротичните сцени с Мая във филма, които били доста притеснени от знаменития й баща. „Мисля, че за тях беше най-странно“, коментира Хоук.

„Погрижихме се да имаме интимен координатор на снимачната площадка специално заради тях. Така че те да се чувстват удобно, а не да имат чувството, че страховитият ми баща ги шпионира“, сподели Мая.

Във филма, който излезе по кината на 1 септември, Мая играе писателката Фланъри О’Конър, която се отдава на горещи секс връзки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html