петък, 22 септември 2023 г.

Ачеля Топалолу хлътна по диджей

С Емре Шенол вече не крият връзката си

Очарователната блондинка Ачеля Топалолу и новият й избраник – известният диджей Емре Шенол, афишираха официално връзката си. Двамата позираха пред турските медии хванати за ръце, потвърждавайки циркулиращите от известно време слухове, че имат любовна афера. Според разпространяваните информации двойката е заедно от около два месеца, но не е бързала да разкрие публично романтичните си отношения. Доскоро атрактивната Топалолу бе в дългогодишна връзка със своя колега Кенан Аджар, с когото се влюбват по време на съвместното си участие в хитовата драматична сага „Мерием“.

36-годишната актриса става известна през 2014 г. с участието си в комедийния сериал „Булките бегълки“, но славата й на звезда на романтичните комедии се затвърждава през следващата година с образа на симпатичната компютърна специалистка Дефне в „Любов на инат“. Зрителите може и да я помнят и с епизодичното й участие в пети сезон на криминалната поредица „Опасни улици“ (2011) в ролята на Аху Гьозчю.

Освен с комедийните си превъплъщения Ачеля печели известност в турските медии и с любовните си отношения със своите екранни партньори. През 2015 г. тя успява да завладее сърцето на любимеца на дамите Джан Яман. Следващата й романтична авантюра е с комика Анъл Челик. Малко по-късно по време на снимките на „Мерием“ в турската преса се появява новината, че Топалолу е „откраднала“ от колежката си в сериала Серенай Акташ (Бурджу) нейния любим Кенан Аджар, който изпълнява ролята на Гючлю.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html