събота, 4 май 2024 г.

Радостин Василев прави партия „Морал, Единство, Чест“ (МЕЧ)

Радостин Василев
Снимка: БГНЕС Архив

Радостин Василев обяви, че на 22 октомври предстои да учредяването на политическа партия „Морал, Единство, Чест“!

МЕЧ ще бъде първата истинска пробългарска организация в най-новата история на България. Това написа във Фейсбук профила си Радостин Василев.

„Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства. На първо място ще бъдат поставени единствено и само интересите на българския народ.

Проектът ще бъде центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса. България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи.

Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата! Коалиция с ГЕРБ, Пеевски и задкулисието е невъзможна!

Партията ще бъде изградена от нови и неопетнени лица, които не са участвали в политическия процес досега – честни, смели и почтени хора от народа! МЕЧ ще бъде модернизиран проорбански проект, а името на партията отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим срещу мафията. Време е за МЕЧ!“, пише още той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html