петък, 22 септември 2023 г.

Мелис Сезен се влюби в бизнесмен

С Бингьол са неразделни

Атрактивната и актуална актриса Мелис Сезен преживя няколко любовни разочарования, но сега новата й връзка изглежда доста сериозна. Красавицата е лудо влюбена в ресторантьора Атила Бингьол. Двамата се запознават по време на почивка на Мелис в Маями, САЩ, като тя присъства на тържеството, което Атила е организирал за тогавашната си любима.

Сезен и Бингьол в момента са неразделни, те открито афишират своята връзка и често споделят общи снимки от пътешествията си. Последният подарък, който той направи на партньорката си, е ДНК тест, който установява географския произход на предците й. Цената на изследването е 99 долара и Мелис вече е изпратила своя проба. Актрисата прикова вниманието на българската и международната публика с ролята на Дерин в хитовия драматичен сериал „Мрежа от лъжи“. В момента тя е една от най-актуалните турски звезди.

Любовният живот на Мелис често е обект на интерес от страна на турската преса. През декември м.г. тя окончателно сложи край на връзката си с Мехмет Уйгун, неин близък приятел от ученическите й години. Те два пъти дават шанс на любовта си, но скоро установяват, че отношенията им нямат бъдеще. Чаровната Сезен е позната у нас като Ебру от „Черна перла“. 26-годишната красавица, чиято кариера започва с участие в младежката драма „Животът понякога е сладък“, днес се радва на голям интерес от страна на медии, режисьори и зрители. Последният проект на актрисата е драматичната сага „Гюлджемал“, чието излъчване в Турция е преустановено поради нисък рейтинг. Тя изпълнява една от водещите роли и в интернет сериала „Без мъже“ със Сонгюл Йоден (Инджи – „Перла“). Все още не е известно дали актрисата ще участва в нова поредица през есенния сезон.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html