сряда, 4 октомври 2023 г.

Бергюзар Корел е журналист, разследващ сина си

Шехерезада, както я наричат, драстично промени външния си вид, като вече е блондинка

Прекрасната турска актриса Бергюзар Корел промени драстично имиджа си за новото си екранно превъплъщение. 40-годишната Корел изпълнява главната роля в детективската драма „Възел“, която е първият оригинален турски проект за дигиталната платформа „Amazon Prime“.

Опитната актриса, в която всички се влюбиха, след като изигра ролята на Шехерезада в „1001 нощ“,  ще влезе в образа на телевизионна водеща на криминално предаване, наречено „Една истина“, занимаващо се с разследвания на убийства и безследно изчезнали хора. В актьорския състав влизат също и популярните й колеги Джанер Джиндорук и Серкан Алтунорак. Снимките на осемсерийната поредица, продуцирана от компанията „OGM Pictures“, вече са в разгара си, а премиерата й се очаква през 2024 г. Сюжетът е изключително завладяващ и екипът разчита, че ще привлече многобройна публика. Неслихан Турхан – образът, който Бергюзар ще изиграе, е известна журналистка, станала любимка на зрителите заради своята честност и безкомпромисност в разследването на заплетени криминални случаи. Животът й обаче се променя внезапно, след като единственият й син Джан е обвинен в убийството на приятелката си Лейла. Неслихан е изправена пред най-трудното решение в живота си – да тръгне по следите на убиеца, опасявайки се, че той може да се окаже Джан.

Със съпруга си Халит Ергенч се залюбиха по време на снимките на „1001 нощ“

 

Корел се завърна на снимачната площадка, след като през 2021 г. роди третото си дете. Преди да забременее за трети път, тя изпълнява главната роля в романтичната лента „Любовта дава живот“ (2019 г.) в партньорство с Енгин Акюрек. Скоро след появата на дъщеря им Лейля, Корел и нейният съпруг Халит Ергенч взеха решение да се установят в Лондон и да се завръщат в своята родина за професионалните си ангажименти. В британската столица те живеят с трите си деца, освен щерката, имат още двама сина – Али и Каан.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html