събота, 4 май 2024 г.

Мони Зенгинер от „Ергенът“ стана сексоложка

Прясното амплоа на красавицата не остана незабелязано

Белиденс танцьорката Мони Зенгинер, чиято звезда изгря в романтичното шоу „Ергенът“, изнася семинари за секс, съвместно с гуруто в областта – известната Наталия Кобилкина, пише „Галерия“. Звездният им тандем провокира контрастни коментари, някои от които критики и дори обиди.

„От умница в хитруша“ – по този начин е озаглавена лекцията, с участието на двете дами. В официалния си профил специалистката по ориенталски танци сподели, че първо е преминала обучение, а след това практически е приложила наученото, и то успешно. „Резултатът не закъсня“, споделя Зенгинер. „Мигли, устни, изкуствени коси и цици – най-силните мъже в света са притежание на такива жени – ала кукла Барби. От нея ухае на секс. Той се влюбва, завладян е“, разкрива от своя страна прясно разведената Наталия.

Тандемът им бе оплют

„Не може да твърдите, че всичко се управлява от кукли“, „Заради такива обучения, жените започнаха да приличат на травестити“,

Това не е добър пример за подрастващото население, тези двете не могат да имат здраво и стабилно семейство“, пишат зрителите под кадрите, публикувани в уебпространството.

Интересна подробност е, че нито една знаменитост у нас не е дала своето харесване за съдържанието, с изключение на Мис България Сара Младенова и фитнесинструкторката Христина Парова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html