Начало ЛАЙФСТАЙЛ Анджелина Джоли фенка на ножовете, татуира си меч

Анджелина Джоли фенка на ножовете, татуира си меч

Актрисата не крие страстта си към остриетата

Анджелина Джоли не крие страстта си към татуировките, но най-новата й рисунка по тялото разбуни духовете. Мнозина помислиха, че тя прави някакво обидно послание към бившия си мъж Брад Пит,  защото татусът е на… средния пръст. С Брад минаха през тежък развод. Карат се най-вече за попечителството над децата и за разкошното имение във Франция – проспериращо шато със собствени лозя.

Близки до актрисата разкриха какво означава мистериозната рисунка на средния пръст. Тя е стилизирано изображение на меч, който сякаш я пробожда. Татуистът на звездата, популярен като Мистър Кей, е изписал телата на много знаменитости, сред които и Мат Деймън. Мечът нямал зло послание, обясни той, по скоро бил символ на сила и самодисциплина.

Самата Джоли е фенка на хладните оръжия. От години събира ножове и ками, а на колекцията й от остриета може да завиди и викингски войн. В семейството й почитта към хладното оръжие е стара традиция, макар и доста опасна. Красивата актриса е признавала, че в трудни моменти в миналото си се е самонаранявала умишлено с нож.