сряда, 4 октомври 2023 г.

Шестгодишно дете е прегазено на пътя от камион, близките му убиха шофьора

Снимка: БГНЕС

Шестгодишно дете е прегазено на пътя от шофьор на камион. Близките му убиха водача, причинил произшествието. Трагедията се разигра в село Прилеп до Ришкия проход.

Около 15.19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пътен инцидент в района на с. Прилеп, при който товарен автомобил с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, обл. Варна, блъска 6-годишно момченце от с. Везенково, вероятно внезапно пресякло платното за движение. Детето е загинало на място, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост личен повод. По думите на спътник на 57-годишния мъж с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути. Регулирането на движението се осъществява от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html