сряда, 1 май 2024 г.

Дрехите на Едис Пала чукнаха 300 лева

Дизайнерът пръв облича творенията си

Бутиковите дрехи на родния дизайнер Едис Пала чухнаха 300 лева за бройка, пише „Галерия“. Цените на екстравагантните предложения са нараснали след участието му в приключенското риалити предаване на bTV „Сървайвър”, където до последно бе един от фаворитите за голямата награда от сто бона.

Моделите предизвикаха интерес

Някои от колекциите, под шапката на авангардната мода, са достъпни. В дамските линии цените за топове и тениски са от 100 – 200 лева. Идея по-скъпи са ризите и бодитата, а  връх поставят елегантните рокли и палтата. Предложенията за мачовците не отстъпват нито по дизайн, нито по стойност. Някои от тях се рекламират със стотачка отгоре. В категория „по-евтини” са унисекс моделите и аксесоарите, към които симпатизантите на Пала не проявяват особен интерес. Според запознати обаче той печели съвсем доволно от шедьоврите си. За никого не е тайна, че води висок стандарт на живот благодарение още на семейния месарски цех, където работи като касапин, както и от високите наеми, които взима от имотите си в София. Освен това е собственик на верига за бързо хранене, носеща името му.

През последните месеци Едис е у нас. Очаква се да замине за Италия, където скоро ще защити своя втори дипломен труд в сферата на модата. През това време ултра луксозният дом, за който „Галерия” писа първо, ще бъде на разположение за родителите и близките му. Припомняме, че в палата неведнъж са се снимали видеоклипове за песните на известни певци от сферата на попфолка.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html