петък, 19 април 2024 г.

ЦСКА уволни треньора Саша Илич и целия му екип

ЦСКА потвърди за уволнението на досегашния наставник на тима Саша Илич със съобщение на официалния си сайт. В четвъртък армейците паднаха с 0:2 от румънски анонимници насред София и настроенията срещу „Чаша“ Илич, както го наричат феновете по разбираеми причини, ескалираха.

Ето какво написаха от червения клуб:

„Ръководството на ЦСКА взе решение за смяна на треньорския щаб на отбора. Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени.

Благодарим на всички тях за отдадеността и страстта, с които работиха. Признателни сме за колектива, който създадоха и който беше в основата на успешните ни мачове през изминалия сезон. Оставаме с изключително топли и приятелски чувства и винаги ще оценяваме подхода и отношението им към всички в клуба. На „Армията“ те винаги ще са добре дошли и радушно посрещнати!

Във футболно отношение обаче тимът ни буксува и има нужда от промяна, която смятаме, че би дошла с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в кратки срокове. Призоваваме ви да не се поддавате на медийни спекулации и провокации. Нищо от написаното в пресата дотук относно следващия наставник не отговаря на истината“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html