петък, 19 април 2024 г.

Сашо Кадиев остава водещ на „България търси талант“

Водещият на „Преди обед“ Сашо Кадиев се сбогува със зрителите и екипа в последното предаване преди лятната ваканция миналата седмица. Слуховете за напускането му се въртят от месеци, а той пазеше пълно мълчание и отказваше да коментира пред медиите бъдещите си планове. Отлично информирани източници от bTV издава, че Кадиев все пак ще остане лице на друго предаване на медията – „България търси талант“, пише „Галерия“. Причината e, че той няма конфликт с телевизията, а просто вече не му се води ежедневно предаване като „Преди обед“.

Деси Стоянова вече ще има нова екранна половинка

Още преди месеци той информира продуцентът на сутрешния блок Георги Тошев, че иска да намали работното си време и вместо всеки ден да се изявява на екрана само два пъти седмично. Това обаче няма как да стане и затова Кадиев подаде молбата си за напускане в последния работен ден преди отпуската. Той иска да се отдаде повече на актьорската си професия – снимките във филми и нови театрални представления. Както и на младата си приятелка Ивелина Чоева, с която желаят да пътуват по-често по света.

Сашо беше  водещ на „Преди обед“ 12 години. Само преди година беше пред уволнение, след като в ефир се чу как псува тогавашния премиер Кирил Петков. Актьорът не знаеше, че микрофонът му е включен, и си позволи да изрази своето отношение в много крайна форма, което стана достояние на всички зрители. Скандалът беше огромен. Георги Тошев и екипът му се застъпиха за Сашо пред шефовете и махането му се размина. Разбира се, извини се за нецензурния си език в ефир.

Навремето, когато Кадиев влиза в предаването, е част от трупата на Малък градски театър “Зад канала” и работи едновременно там и в телевизията. Напуска театъра заради огромната си заетост. Факт е, че сега участва в пътуващи представления, но като всеки талантлив артист му липсва работата с големите български режисьори.

С любимата му Ивелина вече ще могат да пътуват по-често в чужбина

Екипът на „Преди обед“ и bTV отдавна е в трескаво търсене за негов заместник. „Галерия“ научи, че те държат да привлекат за екранен партньор на Деси Стоянова ново и интересно лице. В базата данни на телевизията има цял списък с имена, които се оглеждат, когато се търси водещ за някой формат. В този списък е и Павел Иванов от „Татковци“, който е сред спряганите имена. „Галерия“ научи, че той е бил избран за водещ на „Сървайвър“, но заради раждането на бебето на актьора, той се отказва да лети до Карибите и в последния момент Ваня Джаферович сяда на стола му. Не е ясно обаче дали и сега Павел може да приеме такъв ежедневен ангажимент в „Преди обед“ предвид, че има малко дете, а и играе главната роля във филма на живота си „Гунди – легенда на любовта“, за който се подготвя цели шест години.

Другият спряган за водещ е красивият и талантлив актьор Кирил Недков. Той през пролетта седна на диванчето в специалното едноседмично издание „Деси и кавалерите“, докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на Ивелина.

Кирил е участвал в „Столичани в повече“, „Откраднат живот“ и „Мен не ме мислете“, а тази година получи и първия си „Аскеер“ за поддържаща мъжка роля в спектакъла „АРТ“ от Ясмина Реза, за ролята на Иван. В близкия месец ще стане ясно, дали Недков ще се справи успешно и с ролята на партньор на Деси.

„Галерия“ научи, че за водещ на „Преди обед“ е харесан и популярен рапър инфлуенсър, който е най-неразпознаваем като лице, но пък доста интересен и с добро присъствие пред камера.

Иначе още от два-три месеца телефонът на Георги Тошев прегрява от мераклии да седнат в стола на водещия. Сред тях има известни актьори, журналисти и дори диджей, който живее извън столицата. Потърсен за коментар продуцентът не отрече информацията. Той каза че за него няма никакво значение каква професия ще има новото лице на предаването и даде пример с Део, който е бил барман и впоследствие става един от най-популярните водещи.

„Като продуцент бих избрал човек, който носи настроение и може да направи деня на зрителите забавен и полезен. Той трябва да е  любопитен и много да чете, защото ако няма обща култура, няма как да подплати разговорите в предаването. Телевизията, която харесвам все повече, скъсява дистанцията. Това ще е моята отправна точка като продуцент – да намеря човека, който интелигентно може да говори пред своята аудитория, да я напътства и да й помага. Ще има и други нови лица на рубрики. Радина Червенова, разбира се остава. Тя е толкова голяма звезда и ще бъде на екран, докато тя сама реши. И с нея ще има приятни изненади. Ако трябва да обобщя „Преди обед“ няма да изглежда като преди. Най-вероятно ще имаме и нов декор“, издаде в аванс пред „Галерия“ Георги Тошев.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html