петък, 19 април 2024 г.

Ипек от „Завинаги“ заби футболист

Дилара Аксюек

Очарователната Дилара Аксюек, позната най-вече с ролята си на Ипек Боран в хитовата сага „Завинаги“, се впусна в нов романс, който светските хроникьори в южната ни съседка разкриха. Звездата беше заснета от папараци с любимия си – футболиста Дженк Шахин, който играе за клуб „Бураспор“. Това се случи по време на съвместната им почивка в курорта Чешме, като според публикации в пресата те са заедно от близо месец.

Последната връзка, която Аксюек открито афишираше, беше с 9 години по-младия от нея Онур Бей, когото българската публика познава в образа на Текин от криминалната поредица „Опасни улици“. След раздялата им името й беше свързвано с това на Хакан Сабанджъ, настоящият любим на Ханде Ерчел, както и с мениджъра Еркен Шен. Аксюек отрече и двете медийни публикации като по отношение на Хакан изрично подчерта, че е неин близък приятел.

С новия си любим Дженк Шахин

Последният проект на 34-годишната актриса е драматичният сериал „Разбито сърце“, в който партнира на привлекателния си колега Алп Навруз (Дженк – „Не пускай ръката ми“) и Ирем Хелваджъолу (Нефес – „Ти разкажи, Черно море“). В сагата Дилара се превъплъщава в образа на разглезената Фериде.

Хубавицата дълго време бе одумвана заради връзката си с доста по-младия Онур Бей. След като той и кака му Дилара бяха снимани как се натискат на публично място, те започнаха открито да демонстрират любовта си. Преди Онур, красавицата имаше връзка с друг известен актьор – Джейхун Менгироолу (Дениз от „Твоят мой живот“) в продължение на 5 години. През 2018-а двамата дори си купиха къща, близо до известния истанбулски площад „Таксим“ и заживяха заедно. След като през 2020 г. се разделиха, те продадоха общия си дом чрез агенция за недвижими имоти.

Дилара Аксюек е родена в Измир. Актьорството е детската ѝ мечта и семейството й се премества в Истанбул, за да може момичето да учи в драматична школа. През лятото на 2015 г. тя участва в младежката драма „В името на щастието” и точно на тази снимачна площадка срещна любовта в лицето на екранния си партньор Джейхун Менгироулу. Славата я настига с участието ѝ сериала „Милост”, но повратен момент в кариерата на Дилара е в поредицата „Великолепният век: Кьосем“”, в който тя изигра Махфируз Султан – майка на Осман, първородния син на Ахмед. Играта й в хитовата продукция не продължава дълго, тъй като екранната ѝ героиня е убита по време на организиран срещу нея преврат. Дилара Аксюек придоби истинска популярност и извън граница със сериала „Завинаги“.

В интервю отпреди 10 години актрисата твърдо заявява, че не вярва в любовта. Смята, че ако започне романтична връзка, няма да има време за професионалните си ангажименти. Твърди, че предпочита самотата и не желае да допуска някой до себе си. По всичко изглежда, Дилара Аксюек отдавна вече не мисли така.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html