петък, 19 април 2024 г.

Чаатай от „Опасно изкушение“ подари на жена си къща в Кипър

Влюбените обичат да са сами през ваканциите

Популярният актьор Берк Октай, който българската публика в момента наблюдава в образа на Чаатай от хитовата сага „Опасно изкушение“, а освен това е познат и като Синан от „Опасни улици“, направи специален подарък за своята съпруга Йълдъз Чааръ Атиксой по повод първата годишнина от сватбата им. Турските медии написаха, че Берк е купил голяма къща в Кипър за своята любима, за което е дал над 6 млн. турски лири. Имотът се намира в непосредствена близост до плажа в град Трикомо, а местността е любимо място за почивка на чаровната Йълдъз.

Двойката ще прекара лятната си ваканция  в луксозната придобивка, преди да се завърне в Истанбул за началото на новия телевизионен сезон. Красивата 36-годишна Атиксой е позната у нас в образа на Берин, най-голямата дъщеря на Али и Джемиле, от рейтинговата семейна сага „Времето лети“. В продължение на две години следва специалност „Театър“ в Измирския културен център и продължава образованието си в школата „Мюждат Гезен“.

Дебютът си на малкия екран прави с епизодична роля в поредицата „Голямото събиране“ (2004), а един от последните проекти с нейно участие е историческата суперпродукция „Основателя Осман“, където вдъхва живот на Малхун Султан.

Миналата година в началото на септември Берк и Йълдъз сключиха брак на елегантно тържество в квартал „Полонезкой“, разположен в азиатската част на Истанбул. Актрисата тогава разкри, че от самото начало Берк е обещал да организират сватбата на мечтите й: „Остави подготовката на мен, но обменяхме идеи. Той се съгласяваше с всичко, което исках, и впоследствие се опитах да открия това, което ще се хареса и на двама ни“, сподели тя пред медиите в дните след сватбата.

Историята им започва през 2017 г., когато се апознават на снимачната площадка на сериала „Войник”. Започват връзка две години по-късно, тъй като по това време актьорът е женен. След бурен развод, придружен от скандали, Октай иска ръката на новата си любима на 2 февруари миналата година. Двамата твърдят, че още от самото начало са знаели, че ще се оженят. Това смятат, че е било закодирано в душите им, които са се разпознали. Берк и Йълъз се опознават бавно и стават много добри приятели. Те дори успяват и да изгладят различията помежду си и по този начин са оценили своите качества. Атиксой казва, че е оценила много положителните му качетва, особено способността му да бъде състрадателен и чистото му сърце. Актрисата признава, че се е влюбила в съвестта му.  Тя се надява с Берк да сбъднат мечтата си да прекарат остатъка от живота си заедно и се надява да остареят ръка за ръка.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html