неделя, 21 април 2024 г.

Лео Бианки вдига сватба в италиански замък

Бъдещите младоженци са задено от 18 години

Популярният кулинар, певец и водещ Лео Бианки ще се ожени за любимата си Лучия на 6 юли следващата година в близост до родния им град Анкона в Италия, пише “Галерия”.

Пищното тържество в американски стил ще бъде в красивата градина на зелена трева пред замък, на което ще присъстват 160 души. Те ще имат цели петима кумове – тримата най-близки  приятели на Лео и две приятелки на Лучия. Шафери пък ще са синовете им Николо и Матиа, които ще бъдат облечени досущ като татко си.

На партито ще присъстват известни италиански артисти и певци, защото кулинарят иска да бъде много весело. Засега няма да кани никакви гости от България, защото след тази сватба с Лучия ще направят парти в ресторант за всичките си приятели у нас. Бъдещата булка скоро ще започне да обикаля магазините в Италия, за си хареса мечтаната рокля. Кулинарят пък ще е облечен с костюм, дело на мъж и жена българи.

Най-много от предстоящата сватба се вълнуват близнаците им. Правим това тържество най-вече заради децата. От 18 години сме заедно и едва ли подписът ще промени нашите отношения. Но синът ни Николо редовно се връща от училище и ни казва че сме единствените родители, които нямаме брак и все ни кара да се оженим. Синовете ни ще бъдат в четвърти клас през есента, говорят три езика – български, английски и италиански и от догодина ще учат и испански език. Много са различни. На Матиа много му се отдава езика на Шекспир, дори с приятелите си говори на него, иска да става тиктокър и да прави клипове. Николо се е запалил повече по спорта, ходи на футбол“, обяснява Бианки.

Лео и Лучия се сгодиха на Коледа на сцената на шоуто на един от най- известните стендъп комедианти в Италия – Маурицио Батиста. Кулинарят купува билети за шоуто на 23 декември в Анкона. Доста дебне ценните пропуски, защото всички спектакли на Маурицио се разпродават светкавично. След това Лео пише на комика във Фейсбук с молба да му помогне за предложението за брак към Лучия. Комедиантът харесва идеята. За изненадата знаели единствено Батиста и Мери, приятелка на Лучия, която Лео помолил да купи 18 рози, които символизират 18-годишната им връзка.

„Към края на шоуто Маурицио каза на микрофона: „Лео, ела при мен, искам да направим това нещо“. Лучия започна да ме гледа много странно, защото пред всички извиках: „Да!“, разказва Лео. Качил се на сцената, хванал микрофона и казал, че трябва да е по-романтично и затова са му нужни цветя. В този момент Мери, която се била скрила сред публиката, му донесла букета с рози. Лео поканил Лучия при себе си, паднал на коляно, подавайки пръстена, и задал съдбовния въпрос: „Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?“. Междувременно Маурицио Батиста бащински потупал по главата развълнувания Лео, а Лучия от изненада загубила ума и дума. Но успяла да се окопити и да каже: „Да!“. Цялата зала избухнала в аплодисменти и много от зрителите се разплакали от вълнение.

„Отдавна исках да й направя предложение, но не можеше да е обикновено, нямаше да съм аз. Исках да е нестандартно и различно“, казва още Лео.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html