събота, 20 април 2024 г.

Асен Блатечки снима кучето си в сериал (ВИЖ СНИМКА)

С Теодора Духовникова и Владимир Карамазов (вдясно)

Секссимволът на българското кино и театър Асен Блатечки влиза в продължението на хитовата криминална сага „Дяволското гърло“ заедно с домашния си любимец – добермана Арес. Четирикракото е част от предстоящите епизоди, в които участие бележат и новите попълнения в продукцията с работно заглавие „Есента на демона“ – Мариан Вълев, Димо Алексиев и Христина Апостолова.

Четирикракото е негов верен приятел

Според запознати 52-годишният артист е на път да изиграе добър герой, вероятно следовател към полицейското управление, където главни действащи лица са Теодора Духовникова като Миа Язова, агент на ДАНС, и Владимир Карамазом, в обувките на ченгето Филип Чанов. „Досега не съм играл такава роля в българското кино и на публиката ще й е любопитно да ме види в нея“, коментира Асен за превъплъщението си.

Кучето му е на почти една годинка. От кухнята издават, че е бил изключително дисциплиниран на снимките, осъществили се във Велико Търново. Нетърпелив за началото, което ще бъде през есента. Владо също сподели фотоси. На един от тях той е с мустак – част от визията му на разследващ. Неговата основна партньорка Духовникова също вдигна завесата за зрителите. „Беше трудно, както си беше и преди. Беше си изпит, както и преди. Беше така, както ми написа режисьорът Павел Веснаков на първата страница от сценария ми: Теодора, време е да потънем там, откъдето никога не се връщаме същите. Тя не прикри и екшън сцените. По-рано в Инстаграм сподели фотоси с Владо, на които двамата са с изпокъсани дрехи, окървавени тела и уморени лица. Техен фон са руини – вероятно локация на поредното прескачане на закона.

Любопитна подробност е, че в част две към звездния състав ще се присъединят още Рая Пеева, Александър Тонев и Николай Николаев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html