петък, 29 март 2024 г.

Владо Михайлов взема шофьорска книжка

Триумфира като Васил Найденов

Актьорът и певец Владо Михайлов спечели 11-ото издание на „Като две капки вода“. Той получи кола и след финала на шоуто за имитатори продължава шофьорските курсове, на които тръгна преди няколко месеца, пише “Галерия”. Той няма книжка и досега се придвижваше само с колело.

Отдавна Владо има желание да си вземе тапия за водач, но все не му остава време от многото ангажименти като актьор и певец, но спечелената награда сега го амбицира и първата му работа е да продължи с курса. Зрителският вот беше най-голям за него, заради цялостното му представяне в шоуто, но и заради изключително емоционалното му изпълнение на „Болката отляво“ – една от най-популярните песни на Васил Найденов, чиято музика е на големия композитор Стефан Димитров. И двамата бяха в залата и искрено се развълнуваха от начина, по който Михайлов представи песента.

С майка си, малкия си син Велизар и жена си Михаела

С това изпълнение Владо спечели и още един подарък, чиято духовна стойност е доста по-голяма от колата. Стефан Димитров му обеща да напише песен за него. Той го покани и като специален гост на концерта си „Безнадежден случай“ с Богдана Карадочева на 7 август в Античния театър на Пловдив.

„Искам да посветя този празник, който ми подарихте, на моето семейство – честит рожден ден, мамо! Честита ни годишнина, Зайо! (жена му Михаела – бел.ред.) Обичам ви! Благодаря на всички вас, публиката, за подкрепата и любовта и до съвсем скорошни срещи!“, написа развълнуван след победата си Михайлов. На второ място се класира Керана. Тя изпя обичаната песен „Memory“ от мюзикъла „Котките“ на Андрю Лойд Уебър в изпълнение на Никол Шерцингер. Бронзовият медал за имитации получи Тома. Той изпълни супер популярното парче „Here I Go Again“ на британската рок банда Whitesnake. Рокаджията влезе  в обувките на вокала на групата Дейвид Ковърдейл. На четвърто място остана Дара Екимова, която се изправи пред нелекото предизвикателство да се превъплъти в легендарната Паша Христова и изпълни „Остани“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html