петък, 19 април 2024 г.

Бойко Борисов след разпита: Няма повече какво да говоря

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпит в Софийската градска прокуратура по разследването, известно като „Барселонагейт“. Той заяви, че няма да коментира: „Няма повече какво да говоря, да благодаря на хората за подкрепата, няма какво по-различно да коментирам“. Обърна се към депутатите и с призив „Върнете се в парламента да вършите работа“.

Адвокатът на Бойко Борисов заяви, че Борисов се явява като свидетел по делото, както и преди две години и посочи, че сега тръгват за другия разпит в съдебната палата“.

Борисов се яви на разпит в Прокуратурата. Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха през прокуратурата в знак на подкрепа на лидера на политическата формация Бойко Борисов, припомнят от агенция  „Фокус“.

Днес той беше призован на разпит в Софийската градска прокуратура по разследването, известно като „Барселонагейт“.

Борисов е получил и втора призовка – за разпит във Върховната касационна прокуратура по сигнал за твърдения за корупция и злоупотреба с власт.

„Тук сме, за да подкрепим лидера си, не разбираме защо за пореден път се претоплят очевидни спекулации, и се прекарват през системата на правосъдието, за да създават шум в системата, когато се прави кабинет и се подготвя сериозна правосъдна реформа“, заяви  Даниел Митов от ГЕРБ.

„Тук сме да изкажем подкрепа, да демонстрираме решителност, против опитите на някои институции да се месят в работата на НС. Ние имаме ясно мнозинство, готово да подкрепи съдебна реформа“, каза Томислав Дончев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html