петък, 29 март 2024 г.

ГЕРБ ще подкрепи втория мандат на „Промяната“ и „Демократична България“

Снимка: БГНЕС

Единственият шанс да се случи нещо добро в България е да подкрепим втория мандат на „Продължаваме промяната – Демократична България“. Да, принадлежеше ни да е наш премиер, но егото на Мария Габриел и моето, и вашето по-важно ли е от стабилно управление в следващите месеци. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В последните няколко дни проведохме активно срещи с лидерите на „Продължаваме промяната – Демократична България“. С тях започнахме отзад напред – те с 64 депутати не могат да направят правителство, Мария Габриел – със 116, не може да направи правителство. Следват – нови избори. Решихме да чуем какво казват „Продължаваме промяната – Демократична България“. Разбрахме ги, че в първия мандат не могат да направят нищо с нас, защото са поели ангажимент към избирателите си. Не, че ние не сме. Целта зад всичко това е България и нейната геополитическа ориентация, заяви Борисов.

„Продължихме разговорите с „Продължаваме промяната – Демократична България“. Направихме голяма крачка назад, отстъпихме, не се инатихме, разбрахме ги. Мария отиде и върна мандата днес”, допълни той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html