четвъртък, 25 април 2024 г.

ИТН ще подкрепи правителство от експерти, обяви Слави Трифонов

„Има такъв народ“ ще подкрепи правителство от експерти. Това каза Слави Трифонов във видео, публикувано в профила му във Фейсбук. „Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав – ситуацията в България е отвратителна“, каза Слави.
„Ние защо не се обичаме, защо не си обичаме държавата? Вижте какво става заместник-главният прокурор го е страх да не го убие главният прокурор. Все едно не става дума за нашата родина, а за наркокартели в Мексико“, заяви Трифонов.
„Няма бюджет – няма пари за лекари, пенсии, за държавата. Тя ще спре да функционира. Не можем да направим правителство. „Има такъв народ“ е в парламента, за да работи, а не за да се пазари. ИТН ще направи всичко възможно парламентът да работи, а за да работи трябва да има правителство. А то трябва да е от експерти. Ние ще подкрепим правителство от експерти“, категоричен бе Дългия.
Според него „ако сега няма редовно правителство, след три месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи“. Трифонов отбеляза, че правителството може и да не получи подкрепа. „Но и аз, и моите колеги, ще сме спокойни, защото сме направили това, което е правилно, защото така работи държавата. Влезли сме в парламента, за да носим отговорност“, казва лидерът на ИТН.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html