четвъртък, 25 април 2024 г.

Салих Бадемджи израства в интернат

38-годишният хубавец е роден в Измир

Известният актьор Салих Бадемджи отдавна има успешни екранни превъплъщения. Той привлече вниманието на мнозина с образа на Фикрет Боран в хитовия сериал „Завинаги“. Бадемджи успя да впечатли много широка група от фенове, особено с героя си Селим Сонгур в телевизионния сериал „Клубът“. Успехът на проекта в чужбина също имаше много положителен ефект върху популярността му.

Тази година зрителите ще могат да го видят за първи път в сериала на „Нетфликс“ „Шивачът“. Проектът, чиито снимки започнаха през 2022 г., бе показан премиерно миналата седмица. Актьорът играе Димитрий.

Със съпругата си Имер Йозгюн са заедно от студентските години и вече имат 3-годишна дъщеричка

Бадемджи си партнира с популярния Чаатай Улусой, който играе главната роля на Пеями. Сюжетът проследява романтичните отношения на младия и успешен шивач Пеями, наследил таланта си от своя дядо, и Есвет, която се опитва да се спаси от токсична връзка, рискувайки живота си. Създателите на филма обещават необичайна история, изпълнена с тайни от миналото, страстна любов и силни характери.

Заснемането на всички сезони на „Шивачът“, планирано до сезон 3, приключи. Тъй като сериалът първоначално е бил предназначен за телевизия, затова ще бъде различен от другите проекти на „Нетфликс“. Относно характера си и въздействието, което е оказала ролята върху него, актьорът сподели за турска медия, че това може би е едно от най-екстремните му превъплъщения. В сюжета той е престолонаследник на гръцко семейство и с Пеями са израснали заедно в интернат. Между тях има много силна връзка, за която ще им е трудно да разкажат на хората. Те са два противоположни героя, за които ще бъде много интересно да се разбере как се е развило приятелството им и откъде идва. Разбира се, това ще бъде обяснено в историята на по-късен етап.

Бадемджи се хвали, че на колегите му са дали безкрайна свобода и целият екип се е справил перфектно. Ролята му наистина е много различна. „Проектът е уникален и много красив“, така Салих развълнува още повече очакващите „Шивачът“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html