четвъртък, 28 март 2024 г.

Избухналата тротинетка била в дома на музиканта от „Ку-ку бенд“ Цветан Недялков

Инцидентът с избухналата батерия на тротинетка, след който имаше пожар в жилищна кооперация, е станал в дома на музиканта от „Ку-Ку бенд“ Цветан Недялков. Това съобщи във Фейсбук Слави Трифонов.

„Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години, и неговият син Мартин имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия. Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента“, пише в поста си Слави Трифонов. Той отбелязва, че китаристът Цветан Недялков и неговият син Мартин са живи и здрави, изгорели са три китари.

„Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че – внимавайте!“, призовава Слави Трифонов.

Пожарът е унищожил домашно имущество, съобщиха и от МВР. Инцидентът стана около 10:00 ч. в жилищна кооперация на ул. „Козлодуй“. На място са пристигнали два противопожарни автомобила

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html